Actief

Actief

Ben je het liefst in de buitenlucht? Dan sturen we je graag op pad met de mooiste fiets- en wandelroutes, naar de prachtigste golfbanen en mee op excursie met de leukste gidsen. Of ga sporten zoals paardrijden, zwemmen of bowlen. Onderneem je liever wat actie tijdens je vakantie? Dan hebben we de stoerste E-Choppertours, de spannendste escape rooms en de snelste kartbaan.

Ben je het liefst in de buitenlucht? Dan sturen we je graag op pad met de mooiste fiets- en wandelroutes, naar de prachtigste golfbanen en mee op excursie met de leukste gidsen. Of ga sporten zoals paardrijden, zwemmen of bowlen. Onderneem je liever wat actie tijdens je vakantie? Dan hebben we de stoerste E-Choppertours, de spannendste escape rooms en de snelste kartbaan.

Activiteiten en excursies

Blauwe bessengaard Op 't Leeuweriksveld

Langs een mooie fietsroute bij de picknickbank fietsknooppunt 47 in Wilhelmsoord ligt de ‘Blauwe Bessengaard Op ‘t Leeuweriksveld’. De gaard ligt schuin tegenover de boerderijwinkel ‘t Leeuweriksveld. 

Gezellig bessen plukken samen met het gezin, vrienden, vriendinnen, collega’s, club of vereniging. Vanaf half juli is dit mogelijk in de gaard. Blauwe bessen zijn populair! Ze bevatten weinig calorieen en zitten boordevol voedingsstoffen. Lekker en gezond!!!

Nieusgierig naar de Blauwe Bessengaard Op ‘t Leeuweriksveld? Neem dan een kijkje op de website: https://www.leeuweriksveld.nl

E-chopper Drenthe

Geniet op een unieke, avontuurlijke en milieuvriendelijke manier nog meer van de natuur. Ga op pad met de stoere E-choppers van E-chopper Drenthe. 

Heb voor even het gevoel dat je een echte biker bent. Je zoeft geluidloos door de verschillende dorpjes, langs hunebedden, bossen en uitgestrekte vlakte. Een lach en een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd! 

E-chopper Drenthe heeft verschillende leuke routes voor je uitgestippeld, zo mis je geen enkele highlight. Trek je liever een eigen plan, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Nieuwsgierig naar die stoere choppers? Neem dan een kijkje op de website: https://e-chopperdrenthe.nl/

Meeting Nature

Meeting Nature is in 2013 opgestart door Erik Bloeming. Erik is freelance boswachter en Natuurpark Ranger voor Staatsbosbeheer Het Veenland en het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland. 

Met ruim 20 jaar natuurervaring, waaronder het inventariseren van de vogels en de vlinder in en rondom het Bargerveen, is hij gespecialiseerd in de flora en (avi-)fauna van het bijzondere hoogveen. Meeting Nature werkt ook samen met Stichting het Drentse Veenland op toeristisch/recreatief gebied.

Ben je nieuwsgierig wat je met Erik kunt ondernemen? Neem dan een kijkje op de website:  http://www.meetingnature.nl/

Emmen Escapes

Emmen Escapes is gelegen in hartje Emmen, in de oude dierentuin, het Rensenpark. Een escape room is een spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Jullie worden in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je doel te bereiken. De ruimte ligt vol met hints, opdrachten of puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen!! De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang… Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet unieke ervaring!

Ben je nieuwsgierig uit welke kamers je kunt ontsnappen? Neem dan een kijkje op de website: https://www.emmenescapes.nl/

Escaperoom Emmen

Altijd al een overal willen plegen? Of weet je alles van de Olympische Spelen? En kun jij samen met je vrienden/familie of collega’s presteren onder intense druk? Bij Escaperoom Emmen kom je daar gauw genoeg achter. Door samen met je team verschillende opdrachten uit te voeren, zal je binnen de tijd moeten ontsnappen uit een van hun kamers. 

Nieuwsgierig naar jouw rol als overvaller? Of hoe de Olympische Spelen van Parijs eruit zagen in 1924? Neem dan een kijkje op de website: https://escaperoomemmen.nl/

Eko-tours

Op een hele andere, verrassende manier de Drentse natuur beleven? Zelf rijden in een 100% elektrische terreinauto? Komen op mooie en bijzondere plekjes waar alleen de Eko-Explorers mogen rijden? Dat kan bij Eko-Tours.

De excursies starten onder leiding van een gids vanaf het dorp Exloo, midden in het bos. In de elektrische terreinauto ervaart u de natuur, geschiedenis en cultuur van Drenthe. Een echte ‘groene’ excursie. Een unieke manier om de bezienswaardigheden van het Geopark de Hondsrug te zien. 

Nieuwsgierig naar deze Eko-Explorers? En alle andere stoere vervoersmiddelen die Eko-tours biedt? Neem dan een kijkje op de website: https://eko-tours.nl/