Aanmelden Uitagenda

Je evenement of activiteiten
zichtbaar op touristemmen.nl
én
Drenthe.nl

Jouw evenement ook in onze evenementen kalender? Via een applicatie hebben we een koppeling gemaakt met de evenementen kalender van Marketing Drenthe. Organiseer je een evenement? Dan hoef je deze nog maar op 1 plek aan te melden.

Wil je je evenement ook zichtbaar hebben op de website van Tourist Info Emmen en Drenthe.nl? Op www.drenthe.nl kun je zelf eenvoudig de gegevens invoeren. Een evenement in de evenementenkalender zetten is geheel kosteloos. Heb je al een account? Log dan in en ga direct naar stap 3.


Maak direct een account aan

  • Stap 1

Maak gratis een account aan op Drenthe.nl (onderaan de pagina) en voer je organisatiegegevens in. Kies je inlognaam en wachtwoord; zorg dat je deze gegevens goed onthoudt!

  • Stap 2

Per e-mail ontvang je een bevestigingslink waarmee je het account kunt activeren. Klik hier op.

  • Stap 3

Ga naar ‘Mijn evenementen’. Vul alle gegevens in van het evenement. De evenementen zijn te zien op touristemmen.nl, Drenthe.nl, de Drenthe app en diverse regionale websites van Drenthe. Nadat je één of meerdere evenementen hebt ingevoerd, zijn deze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.

Aanmelden Uitagenda

Uw evenement of activiteiten
zichtbaar op touristemmen.nl
én
Drenthe.nl

Nog even en onze website is klaar. Via een applicatie hebben we een koppeling gemaakt met de evenementen kalender van Marketing Drenthe. Organiseert u een evenement?  Dan hoeft u deze nog maar op 1 plek aan te melden.

Wilt u uw evenement ook zichtbaar hebben op de website van Tourist Info Emmen en Drenthe.nl? Op www.drenthe.nl kunt u zelf eenvoudig de gegevens invoeren. Een evenement in de evenementenkalender zetten is geheel kosteloos. Heeft u al een account? Log dan in en ga direct naar stap 3.


Maak account aan

  • Stap 1

Maak gratis een account aan op Drenthe.nl (onderaan de pagina) en voer uw organisatiegegevens in. Kies uw inlognaam en wachtwoord; zorg dat u deze gegevens goed onthoudt!

  • Stap 2

Per e-mail ontvangt u een bevestigingslink waarmee u het account kunt activeren. Klik hier op.

  • Stap 3

Ga naar ‘Mijn evenementen’. Vul alle gegevens in van het evenement. De evenementen zijn te zien op touristemmen.nl, Drenthe.nl, de Drenthe app, gemeentewijzer.nl en diverse regionale websites van Drenthe. Nadat u één of meerdere evenementen heeft ingevoerd, zijn ze binnen ca. 1 uur zichtbaar op de website.