Een lekker plekje voor jezelf…

Wij kunnen ons goed voorstellen, nu de temperatuur afneemt en het wat vaker regent, je het liefst binnen blijft. Maar mocht je er toch op uit willen trekken, dan hebben wij een aantal toffe tips voor je om te ondernemen met de kinderen. Ook als je geen kinderen hebt, of een keertje iets zonder ze wilt ondernemen, dan hebben we leuke activiteiten voor je op het programma staan.

Met kinderen:

Coevorden

Als je op zoek bent naar avonturen in de Western wereld, dan moet je absoluut naar het Cowboy & Indianen Speelreservaat. In de binnenspeeltuin kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich vermaken door te klimmen, klauteren, springen en nog veel meer. Er zijn speciale speelkooien waarbij ze zich kunnen uitleven, ballenbaden, glijbanen en heuse schietkanonnen. Mocht je gezamenlijk iets willen ondernemen, ga dan naar de Glow in the Dark Midgetgolfbaan. Deze is ook helemaal volgens het thema ‘Cowboys & Indianen’ ingericht.

Emmen

Bij Urban GRND kun je werkelijk van alles doen. Van ‘Fun Curling’ tot ‘Bijlwerpen’ en van ‘Crazy Golf’ tot aan ‘Disco Rollerskaten’ en nog veel meer. Spring je energie eruit op de vele trampolines, beoefen je game-skills in de arcadehal of vecht voor je leven tijdens een potje lasergame.

Emmen

Op Parc Centrum Sandur valt zo veel te beleven. Je kunt er volop sporten beoefenen, zoals badminton, basketbal en voetbal en dat allemaal binnen. Speel je liever een spelletje? Leef je dan uit tijdens een potje bowlen of bingo. Voor de creatievelingen zijn er allerlei workshops te volgen of laat je omtoveren tot ridder of prinses tijdens de ‘Kids Make Over’. 

Zonder kinderen:

Emmen

Wat is er nou lekkerder op een druilige dag dan je hersens even flink te laten kraken? Wij weten het ook niet. Dus geef je snel op voor een van deze twee stoere escaperooms; Tokyo Submarine of De Mijn. Tijdens de escaperoom ‘Tokyo Submarine’ bevinden jullie je in een onderzeeër tijdens de oorlog in Japan. Na een aanslag is de onderzeeër stuurloos geworden en moeten jullie nieuwe aanvallen zien te ontwijken. Tijdens een rondleiding van de oude mijn van Emmen komen jullie vast te zitten in een ondergrondse mijnschacht. Lukt het jullie om te ontsnappen voordat de zuurstof op is? 

Emmen

Bij Escaperoom Emmen kun je je hersenen even flink pijnigen tijdens een van deze twee escaperooms; de “Koninklijke Munt” of tijdens de “Olympische Spelen” van 1924 in Parijs. Bij de Koninklijke Munt kruip je in de huid van El Professor en zijn handlangers om de kluis van de Koninklijke Munt te kraken. Mocht je meer van een geschiedenisles houden, dan raden wij de escaperoom ‘Olympische Spelen’ aan. Hierbij duik je in de zaak van de verdwenen vrouwelijke atlete. Kunnen jullie achterhalen wat er met haar is gebeurd?